השאירו פרטים לתיאום פגישת ייעוץ
ישראל אהרוני אחד מאנשי האוכל האהובים בישראל (זוכה בפרס למפעל חיים של ‘טיים אאוט’), למד בישול סיני בטייוואן והשתלם אחר כך בבישול צרפתי במיטב מסעדות צרפת. אהרוני היה בעלים של מסעדות מיתולוגיות רבות כגן תפוח הזהב הנפלאה בתל אביב והיום בעלים של היירו – דוכן הראמן המצליח בשרונה מארקט .
במשך 25 שנים כותב ישראל אהרוני טור בידיעות אחרונות ( 7 ימים ), הוציא ספרים רבים על האוכל ומגיש את התוכנית המצליחה ‘המסע המופלא עם אהרוני וגידי’ בערוץ 10 עם גידי גוב.
בנוסף לעשייה הקולינארית הענפה, החל אהרוני בשנים האחרונות בעיסוק יצירתי נוסף והחל לתקלט מעמדת הדי. ג’יי ב”אברקסס”, ב”חמארה” של מסעדת”רפאל” וגם באומן 17, בבלוק בתל אביב, מועדון החתול והכלב, בלאונג’ הסופר אופנתי ארייא ובאירועים והשקות ברחבי ישראל.
היכולת שלו לשלב סגנונות שונים, ליצור אווירה ולהבין קהל מתאימה הן לאוכל והן לעולם המוזיקה.
התמחות מוסיקלית : מוסיקה אלקטרונית לגווניה.
השאירו פרטים לתיאום פגישת ייעוץ
X