השאירו פרטים לתיאום פגישת ייעוץ
ישראל אהרוני אחד מאנשי האוכל האייקונים והמוערכים בישראל (זוכה בפרס למפעל חיים של ‘טיים אאוט’),
למד בישול סיני בטייוואן והשתלם אחר כך בבישול צרפתי במיטב מסעדות צרפת. אהרוני היה בעלים של מסעדות מיתולוגיות רבות כגן תפוח הזהב הנפלאה בתל אביב והיום שופט בתוכנית האוכל האהובה ׳מאסטר שף׳ ובעלים של מגוון מעדניות, מסעדות ובתי אוכל ברחבי ישראל.
במשך 25 שנים כותב ישראל אהרוני טור בידיעות אחרונות ( 7 ימים ), הוציא ספרים רבים על האוכל והגיש את התוכנית המצליחה ‘המסע המופלא עם אהרוני וגידי’ עם גידי גוב.
בנוסף לעשייה הקולינארית הענפה, החל אהרוני במקביל בעיסוק יצירתי נוסף והחל לתקלט מעמדת הדי. ג’יי במקומות בילוי כמו האברקסס”, ב”חמארה” של מסעדת”רפאל” (ז״ל) וגם באומן 17, בבלוק בתל אביב, מועדון החתול והכלב ועד הארייא, קלאביס,הילטון ביי, שלוותה ועוד, ובאירועים והשקות ברחבי ישראל.
היכולת שלו לשלב סגנונות שונים, ליצור אווירה ולהבין קהל מתאימה הן לאוכל והן לעולם המוזיקה.
התמחות מוסיקלית : מוזיקה אלקטרונית (וגרובית) לגווניה.
בית העסק מונגש לבעלי מוגבלויות – הצהרת נגישות
השאירו פרטים לתיאום פגישת ייעוץ
X